Copywriter wanted

Looking for an English-language copywriter with a proven trackrecord of not sending doctors to sleep or into a mouth-foaming rage. 

Och så måste du förstå svenska. Eftersom det förenklar samarbetet både med byrån och dess kunder. Dock slipper du skriva på något annat språk än engelska. Skönt, va?

Vilka är vi? Vi är en liten reklambyrå i Stockholm som arbetar mycket med kommunikation av medicintekniska produkter riktade till kliniker i hela världen. Vi levererar allt från koncept till färdig kommunikation i olika kanaler.

Nu letar vi efter en erfaren medicinsk copywriter på frilansbasis. Din huvuduppgift blir att skriva broschyrtexter för främst gynekologer och embryologer. Ingen lättflörtad målgrupp direkt.

Om du även kan leverera slagfärdiga säljande texter blir vi extra glada. Skulle du dessutom ha förmågan att ta fram kreativa och effektiva reklamkoncept blir vi överlyckliga. Men det är inget krav.

Allra helst har du engelska som modersmål för att texterna ska klinga rätt. Men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är att du är en mästare på medicinsk engelsk copywriting – med era års erfarenhet. Och att du gärna spänner bågen för att åstadkomma det där lilla extra. 

Maila patrik.svalander@fusiondesign.se. Skicka ditt CV, exempel på jobb du gjort antingen i ett mail eller via en länk.

Har du några frågor ring Patrik Svalander, 08-23 06 66.